شبکه تحقیقاتی ارواح متعالی
اخبار:

*
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید. 23 اسفند 1388,ساعت 00:52:21

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: نکاتی برای باطل کردن سحر و جادوگری  (دفعات بازدید: 760 بار)
0 کاربر و 4 مهمان درحال دیدن موضوع.
روح آسمان
روح گریان آسمان
Administrator
Newbie

سلام و درود از سوی خداوند: 152
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 2381

تشكر
-اهدا شده: 112
-دريافت شده: 184

WWW آدرس ايميل
« : 27 دي 1388,ساعت 19:29:03 »

به نام خدا

برای خلاصی از شر طلسم و جادوگری و گره های شیطانی در زندگی به شرح زیر باید عمل کرد:

محیط خانه ، لباس، بدن و حتی فکر کردن باید پاک و پاکیزه باشد،  هر گونه آلودگی و نجاست در محیط خانه، بر روی لباس، بر روی بدن، و حتی هر گونه فکر ناشی از ناامیدی به مهربانی خداوند باعث تقویت طلسم و جادوگری از سوی شیاطین شده و بیشتر فرد طلسم شده را در کام خود فرو میبرد و زندگی اش را متلاشی میکند. امید به لطف خداوند و صبر بر سختیها یکی از مهمترین ابزار باطل نمودن طلسم و جادوگری است. برای اینکار فرد هر روز باید محیط زندگی و خانه اش را پاک و تمیز نماید.، ظرف و ظروف  را خوب شسته و از ته مانده غذا تمیز نماید. خانه را گرد گیری نماید. و از عطر و یا سوزاندن عود خوشبو در محیط خانه استفاده نماید تا انرژی افسرده و تسخیر کننده طلسم و جادوگری از آن خانه و آن فرد و خانواده اش دور شوند. همچنین استفاده از مواد غذائی مانند زعفران، پرتقال و لیمو و غیره در باطل شدن طلسم اثر زیاد دارند. فرد طلسم شده و یا افراد خانواده اش باید لباس تمیز و خوش رنگ (ترجیحا سفید) بپوشد و اگر میتواند صبح اول وقت هنگام طلوع آفتاب، و بعد از ظهر نزدیک غروب زیر نور آفتاب آیه الکرسی و چهار قل (سوره توحید، سوره کافرون، سوره فلق و سوره ناس)را بخواند. هر دو روز یک بار نیز به نیت پاک شدن از هر گونه طلسم و شر شیاطین، غسل نماید و بدن و لباس خود را تمیز نماید. به امید خداوند هر گونه طلسم و جادوگری در باره فرد باطل و نابود خواهد شد. همچنین خواندن زیارت ها و حضور در مراسم و مجالس عزاداری برای امام حسین و فرزندانش و گریه کردن برای مصیبت امام حسین و فرزندانش بسیار زیاد باعث رفع افسردگی و باطل شدن هر نوع طلسم و جادوگری میشود.

آیه الکرسی : اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ يَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ ﴿۲۵۵﴾ لاَ إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ فَمَنْ يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ ﴿۲۵۶﴾ اللّهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُواْ يُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّوُرِ وَالَّذِينَ كَفَرُواْ أَوْلِيَآؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ ﴿۲۵۷﴾

سوره توحید: بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ، قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

سوره کافرون: بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ، قُلْ يَا أَيُّهَا الْكَافِرُونَ ﴿۱﴾ لَا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ ﴿۲﴾ وَلَا أَنتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ ﴿۳﴾ وَلَا أَنَا عَابِدٌ مَّا عَبَدتُّمْ ﴿۴﴾ وَلَا أَنتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ ﴿۵﴾ لَكُمْ دِينُكُمْ وَلِيَ دِينِ ﴿۶﴾

سوره فلق: بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ، قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ ﴿۱﴾   مِن شَرِّ مَا خَلَقَ ﴿۲﴾   وَمِن شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ ﴿۳﴾   وَمِن شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ ﴿۴﴾   وَمِن شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ ﴿۵﴾ 

سوره ناس: بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ، قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ ﴿۱﴾   مَلِكِ النَّاسِ ﴿۲﴾   إِلَهِ النَّاسِ ﴿۳﴾   مِن شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ ﴿۴﴾   الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ ﴿۵﴾   مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ ﴿۶﴾ 

در صورت تمرکز زیاد و توجه به معنی جملات آیات قران تاثیر در باطل شدن طلسم سریع خواهد بود در غیر این صورت باید مداومت نمود تا در مرور زمان تاثیر مشاهده شود.
ولی در هر حال تاثیر این اعمال قطعی است و دیر یا زود آن بسته به فرد عمل کننده دارد.

خارج شده است

اللهم ادخل علی اهل القبورالسرور(خدایا تو بر اهل قبورشادی عطا کن)،اللهم اغن کل فقیر(خدایافقیران راغنی فرما)،اللهم اشبع کل جائع(خدایا گرسنگان را سیر فرما)
اللهم اکس کل عریان(خدایا لخت ها را لباس عطا فرما)اللهم اقض دین کل مدین(خدایا بدهی بدهکاران را ادا فرما)،اللهم فرج عن کل مکروب(خدایادر کار تمامی گرفتاران گشایش عطا فرما)
اللهم رد کل غریب(خدایا تمامی غریب ها را به وطن شان بازگردان)اللهم فک کل اسیر(خدایا تمامی اسیران را آزاد فرما)،اللهم اصلح کل فاسد من امور المسلمین(خدایاتمامی افرادی که در امور مسلمانان فساد میکنند را اصلاح بفرما)
اللهم اشف کل مریض(خدایا تمامی مریض ها را شفا عنایت فرما)اللهم سد فقرنا بغناک(خدایابا غنای خودت برای فقر ما سدی بکش)اللهم غیر سوء حالنا بحسن حالک(خدایا حال بد ما را به حال خوب خودت تغییر بده)
الهم اقض عنا الدین و اغننا من الفقر(خدایابدهکاری ما را پرداخت کن و مارا از فقر بی نیاز فرما)انک علی کل شی قدیر (هماناتو بر همه چیزتوانا و قادر هستی)لینک دعا
KAENAT
Newbie
*

سلام و درود از سوی خداوند: 0
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 0

آدرس ايميل
« پاسخ #1 : 11 بهمن 1388,ساعت 18:01:57 »

سلام خدمت شما
من اصلا حوسله ندارم نه مدرسه ميرم نه كار ميكنم يه سره هم ميخوابم البته من فقط چند وقطه اين طوري شدم  نمي دونم  چرا

اصلا داغونم خفن حال ندارم كامپوتر بازي كنم

ميخواستم بدونم چه طوري ميشه به حالت قبليم بر گردم  Sad ايا اصلا من طلسم شدم
خارج شده است
روح آسمان
روح گریان آسمان
Administrator
Newbie

آفلاین آفلاین

تشكر

WWW آدرس ايميل
« پاسخ #2 : 11 بهمن 1388,ساعت 19:26:07 »

چه طلسم شده باشید چه نشده باشید
در هر حال افسردگی دارید
اگر افسردگی را نوعی طلسم نام بگذاریم
راه حلهای مختلفی برای از بین بردن افسردگی هست.
یک راه مراجعه به روانشناس
یک راه ورزش کردن و تلاش و کوشش در جامعه و اهمیت ندادن به بی حوصلگی است
تا به مرور زمان درمان شوید
و راه دیگر که در بالا پیشنهاد شده است.
هر راه که برایتان بهتر است امتحان کنید
سعی کنید از زندگی لذت ببرید و البته لذتی که به ضرر و زیان دنیا و اخرت شما نباشد
و جسم و روح و روان شما را سالم و شادابتر نماید.

موفق باشید.
خارج شده است

اللهم ادخل علی اهل القبورالسرور(خدایا تو بر اهل قبورشادی عطا کن)،اللهم اغن کل فقیر(خدایافقیران راغنی فرما)،اللهم اشبع کل جائع(خدایا گرسنگان را سیر فرما)
اللهم اکس کل عریان(خدایا لخت ها را لباس عطا فرما)اللهم اقض دین کل مدین(خدایا بدهی بدهکاران را ادا فرما)،اللهم فرج عن کل مکروب(خدایادر کار تمامی گرفتاران گشایش عطا فرما)
اللهم رد کل غریب(خدایا تمامی غریب ها را به وطن شان بازگردان)اللهم فک کل اسیر(خدایا تمامی اسیران را آزاد فرما)،اللهم اصلح کل فاسد من امور المسلمین(خدایاتمامی افرادی که در امور مسلمانان فساد میکنند را اصلاح بفرما)
اللهم اشف کل مریض(خدایا تمامی مریض ها را شفا عنایت فرما)اللهم سد فقرنا بغناک(خدایابا غنای خودت برای فقر ما سدی بکش)اللهم غیر سوء حالنا بحسن حالک(خدایا حال بد ما را به حال خوب خودت تغییر بده)
الهم اقض عنا الدین و اغننا من الفقر(خدایابدهکاری ما را پرداخت کن و مارا از فقر بی نیاز فرما)انک علی کل شی قدیر (هماناتو بر همه چیزتوانا و قادر هستی)لینک دعا
ODYSSEUS
ابر مرد Super Man
Global Moderator
Newbie

سلام و درود از سوی خداوند: 38
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 522
Awards: روح دلیر

تشكر
-اهدا شده: 82
-دريافت شده: 47

زندانی در قفس...

آدرس ايميل
« پاسخ #3 : 11 بهمن 1388,ساعت 21:44:47 »

با سلام  rose
بهتر است به مسایل زندگی خود با واقع بینی بنگرید. در خیالات خود غوطه ور نشوید. برای زندگی خود هدف تعیین کنید و از همه مهم تر رابطۀ خود را با خدا مستحکم تر نمایید تا مشکلتان حل شود البته انتظار نداشته باشید یک دفعه تمام مشکلتان حل شود بلکه با تلاش خود امید داشته باشید به تدریج از شر مشکلات خلاص شوید. همچنین خوانده 4 قل و آیة الکرسی و تسبیحات حضرت فاطمه زهرا هم حرز خوبی می باشد که به شما توصیه می کنم.
خارج شده است

<br />قطعه ای زیبا از کنستانتینوس  کاوافیس دربارۀ \\\"ادیسه\\\":<br />سفرت دراز باد آن گاه , که رهسپار می شوی به سوی ایتاکا ,سفرت معرفت آفرین باد و پر ماجرا !باکت مباد از خشم پوزئیدون,لستریگون ها,و سیکلوپ ها , در راه تو کس نیست اگر , اندیشه آید فرا, واحساس هرگز وانگذارد جسم و جان تو را .<br />خشم پوزئیدون ,لستریگون ها و سیکلوپ ها را هرگز میابی بر راه خویش , اگر روح تو مگذارد آنان را پیشاپیش, راهت دراز باد!<br />روزهای تابستانی بسیار در پیشت باد ,لذت نظاره ی نخستین بندرها نصیبت باد ,که بر شوق پیش نشناخته آورد یاد,کن از بازارهای فینیقی دیدار ,نکوترین متاعشان را بردار ,<br />برو به مصر و در آن دیار ,بیاموز که آنان را آموختنی است بسیار .ایتاکا را همواره پیش چشم نگاه دار ,که مقصد توست.لیک میفزای بر شتاب گام ها ؛بگذار سفرت طول کشد سال ها ,و کشتی ات بر کرانه ی جزیره ات لنگر اندازد آن گاه که باشی غنی و سرشار , از معارف راه.توقع مدار که تو را توانگر تر کند ایتاکا .بیش تر این سفر زیبا را ارزانی ات داشته ایتاکا ,هرگز رهسپار نمی شدی بی ایتاکا .همه چیزش را به تو بخشیده ایتاکا ,<br />دیگر هدیه ای نمانده او را .اگر در پایان فقیر یافتی ایتاکا را ,گمان مبر که باخته ای .<br />پرشور زیسته ای, معرفت اندوخته ای و همین است معنای ایتاکا !
روح آسمان
روح گریان آسمان
Administrator
Newbie

آفلاین آفلاین

تشكر

WWW آدرس ايميل
« پاسخ #4 : 11 بهمن 1388,ساعت 22:54:01 »

من نزدیک ده ماه است که تصمیم گرفته ام دائم در نماز جماعت نزدیک خانه مان حاضر شوم
و بعد از هر نمازی چهار قل و آیه الکرسی و تسبیحات حضرت زهراء سلام الله علیها را میخوانم
و برای خودم و خانواده ام و دوستانم انرژی این سوره ها و نماز را مانند حصاری از سوی خداوند تصور میکنم
که به رنگ سفیدی از نور الهی احاطه کرده و من و اطرافیانم را از شر همه پلیدیها حفظ مینماید.
که تاکنون در 99درصد نمازهای ظهر و عصر و مغرب و عشاء شرکت کرده ام
و تا حد 99.99% افسردگی های زندگی ام که بسیار شدید بودند به واسطه همین کاری که
شاید روزانه نیم ساعت ظهر و نیم ساعت مغرب (جمعا یک ساعت) وقتم را میگیرد
به طور کلی به لطف خداوند درمان گردیده است. به طوری که کاملا حس میکنم انسانی جدید و تازه به دنیا آمده هستم.

گاهی اوقات هم که به خاطر حملات متافیزیکی از سوی بعضی اشرار و شیاطین انس و جن وغیره اذیت میشوم
سریع ترین و بهترین راه تمیز شدن از انرژی منفی و افسردگی و کسب نشاط و شادابی
شرکت در مراسمات دعا و نیایش و یا مداحی که عاری از جو سیاسی و ریا و تزویر میباشد
و مردم خالصانه خداوند و امامان شیعه را صدا میزنند و گریه میکنند را پیدا میکنم که
نه تنها از افسردگی و مشکلات خلاص میشوم بلکه نوع خاصی از انرژی که هم خودم حس میکنم و هم دیگران بارها
شدت و زیادی آن را تایید کرده اند را از عمق خلقت به وجودم جذب میکنم.

خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :