بنده ي روسياه
Newbie
سلام و درود از سوی خداوند: 6
آفلاین
تعداد ارسال: 37
تشكر
-اهدا شده: 16
-دريافت شده: 19
|
 |
« : 23 فروردين 1388,ساعت 18:35:27 » |
|
786
با سلام بر عزيزان
دوستان موافق هستيد كه در كنار هم يك ختم ( چهل روزه ) براي ظهور اقا امام زمان ( اللهم عجل لوليك الفرج ) و آمرزش گناه هانمان براي يكديگر داشته باشيم . همانطور مي دانيد ميگويند دعاي برادر مومن براي برادر مومن ديگر مستجاب ميشود . پس اگر موافق باشيد در يك زمان خاص مثلا ً بعد از نماز مغرب همگي يك دعاي مشخص را بخوانيم به عنوان نمونه دعاي فرج را قرائت كنيم تا ظهور آن منجي بشريت( عج ) تسريع شود و همگي براي يكي ازاعضا به نوبت از درگاه ايزد منان طلب آمرزش وعاقبت بخيري نماييم .
اگه تعدادمون به چهل رسيد كه چه بهتر و اگه تعداد به چهل نرسيد به هرتعداد ي كه بوديم تكرار ميكنيم . مثلا اگه هفت نفر شديم مي توان 5 دور تكرار شود كه مي شود 35 روز و 5 روز الباقي را تمام هفت نفر براي همه دعا ميكنند تا چله تكميل شود
براي شروع خودم نفر اول
1-بنده ي روسياه
منتظرتان هستم
موفق باشيد
اللهم عجل لوليك الفرج
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: 23 فروردين 1388,ساعت 23:06:05 توسط HellGuard »
|
خارج شده است
|
اللهم عجل لوليك الفرج
|
|
|
روح آسمان
روح گریان آسمان
Administrator
Newbie

سلام و درود از سوی خداوند: 155
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 2385
تشكر
-اهدا شده: 112
-دريافت شده: 184
|
 |
« پاسخ #1 : 23 فروردين 1388,ساعت 20:19:48 » |
|
با سلام
با توجه به حدیثی از امام صادق که در پاسخ سوال فردی که پرسید من هر چه دعا میگویم نتیجه نمیدهد امام در پاسخ فرمود باید یک سال ذکر و دعا را ادامه دهی ... پیشنهاد بنده این است که اگر عملی قرار است انجام دهیم و انرژی که میخواهیم مصرف نمائیم را به گونه ای جهت دهی نمائیم که با یک تیز یک میلیون نشانه بزنیم و نتیجه زیادی از آن بگیریم. اراده انسان همانند پرتوهای نور است که وقتی همگی به سوی یک هدف ساماندهی و مسیر دهی شوند تبدیل به پرتو نور لیزر شده و همه چیز را مطیع خود مینماید.
یکی یکی از برنامه ها و اهداف مهمی که از درج مطالب در سایت پیگیری میکنم این است که بعد از جمع آوری مطالب یک برنامه جامع را پیریزی نمایم که با همراهی عده ای چنین کاری را به مدت یک سال به نیت ظهور امام زمان و به نیت بر آورده شدن حاجات و همچنین به نیت برون فکنی و پرواز روح و سایر امور انجام دهیم. با اینکه هنوز برای یک برنامه جامع زود است زیرا سایت هنوز اعضای کافی برای اعلام همگانی و مشارکت همگی را ندارد اما یک برنامه کوچک میتواند آگاهی گسترده ای به مشارکت کنندگان برای این برنامه پیشنهادی شما بدهد.
به نظر من اگر بحث کنیم و نظرها جمع آوری شود و یک برنامه ساده و در عین حال مداوم به مدت یک سال در لحظه خاصی از شبانه روز انجام بدهیم بر گسترش آگاهی و رشد معنوی خودمان و در نتیجه موثر تر بودن دعاهایمان برای ظهور حضرت و غیره ... ایجاد خواهد کرد.
تا نظر دوستان چه باشد ...
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: 23 فروردين 1388,ساعت 23:06:28 توسط HellGuard »
|
خارج شده است
|
اللهم ادخل علی اهل القبورالسرور(خدایا تو بر اهل قبورشادی عطا کن)،اللهم اغن کل فقیر(خدایافقیران راغنی فرما)،اللهم اشبع کل جائع(خدایا گرسنگان را سیر فرما) اللهم اکس کل عریان(خدایا لخت ها را لباس عطا فرما)اللهم اقض دین کل مدین(خدایا بدهی بدهکاران را ادا فرما)،اللهم فرج عن کل مکروب(خدایادر کار تمامی گرفتاران گشایش عطا فرما) اللهم رد کل غریب(خدایا تمامی غریب ها را به وطن شان بازگردان)اللهم فک کل اسیر(خدایا تمامی اسیران را آزاد فرما)،اللهم اصلح کل فاسد من امور المسلمین(خدایاتمامی افرادی که در امور مسلمانان فساد میکنند را اصلاح بفرما) اللهم اشف کل مریض(خدایا تمامی مریض ها را شفا عنایت فرما)اللهم سد فقرنا بغناک(خدایابا غنای خودت برای فقر ما سدی بکش)اللهم غیر سوء حالنا بحسن حالک(خدایا حال بد ما را به حال خوب خودت تغییر بده) الهم اقض عنا الدین و اغننا من الفقر(خدایابدهکاری ما را پرداخت کن و مارا از فقر بی نیاز فرما)انک علی کل شی قدیر (هماناتو بر همه چیزتوانا و قادر هستی)لینک دعا
|
|
|
roz
Approved
Newbie

سلام و درود از سوی خداوند: 13
آفلاین
تعداد ارسال: 133 Awards: تلاشگر قهرمان سایت
تشكر
-اهدا شده: 21
-دريافت شده: 30
|
 |
« پاسخ #2 : 23 فروردين 1388,ساعت 23:47:54 » |
|
سلام و خسته نباشيد
ايده بسيار زيبايي است من موافقم ولي ساعتش مهمه چون اگر همه بخواهند كه به هم انرژي بدهند معمولا مثل تمركز در يك ساعت مشخص است و معمولا مي گويند بعد از نماز صبح يا نيمه شب كه اگر نيمه شب باشه خيلي عاليه . در هر صورت كه دوستان صلاح مي دونن . در ضمن چقدر خوبه به جاي اين همه گله و شكايت از همديگر و سايت و ديگران همه انرژي خودشان را صرف خلاقيت هرچه بهتر كنند مثل اين دوست عزير ( بنده ي روسياه ) موفق باشيد .
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: 23 فروردين 1388,ساعت 23:52:38 توسط roz »
|
خارج شده است
|
|
|
|
روح آسمان
روح گریان آسمان
Administrator
Newbie

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #3 : 24 فروردين 1388,ساعت 02:58:33 » |
|
فلسفه دعای فرج چیست و چه نوع دعا برای فرج بهتر است ؟
حدیثی درباره دعای فرج از امام صادق، علیهالسلام، است و دو بخش دارد.
بخش اول درباره قوم بنیاسرائیل است که سالیان دراز زیر سلطه و شکنجه و اختناق شدید حکومت فرعون بسر میبردند. در این بخش، امام صادق، علیهالسلام، توضیح میفرماید که بنیاسرائیل از ظلم و ستم فرعون به ستوه آمده و به درگاه الهی روی آوردند; نالیدند و دعا کردند تا اینکه خداوند متعال نیز درخواست آنان را اجابت فرمود و زمان درازی را که قرار بود حضرت موسی بعد از آن زمان به نجات بنیاسرائیل بشتابد از آنان برداشت و به حضرت موسی و هارون امر فرمود تا آنها را از ظلم و حاکمیت فرعون خلاصی بخشند و بدین ترتیب در اثر رو آوردن به درگاه الهی، استغاثه و درخواست از حضرت ربوبی، فرج و گشایش نیز به آنان رو آورد; زمانی دراز بر آنان تعجیل شده و جلو افتاد. اما بخش دوم روایت: آنگاه امام صادق، علیهالسلام، به بیان قسمت دوم حدیث پرداخته و میفرماید: هکذا انتم لو فعلتم لفرج الله عنا همین طور شما [شیعیان و مسلمانان] هم اگر چنین کنید [و به درگاه خدا بنالید و دعا نمایید] خداوند به کار ما گشایش خواهد داد و فرج ما [خاندان] را خواهد رسانید. فاما اذا لم تکونوا فان الامر ینتهی الی منتهاه. اما اگر اینچنین نباشید، این امر (یعنی امر غیبت) تا آخرین لحظه مقدر خود طول خواهد کشید. ( السلمی السمرقندی، محمدبن مسعودبن عیاش، تفسیر العیاشی، ج2، ص154. )
تحقیقی درباره طراحی برنامه پیشنهادی برای دعای فرج : 1- نوع ذکر و تعداد آن 2- زمان ذکر 3- مدت ذکر
1- نوع ذکر و تعداد آن
با توجه به احادیث و روایاتی که کتابهای مختلف آمده است : كتاب « صلوات ، كليد حل مشكلات » تاليف « علي خمسه اي قزو يني » کتاب« آثار و بركات صلوات » تاليف « عباس عزيزى » کتاب «آثار الصادقين»، ج 11،
که برخی از آنها در این لینک موجود است : http://arvaah.org/forum/index.php/topic,585.0.html
و با توجه به 264 داستان و روایت درباره تاثیر صلوات که کل متن کتاب آقای عباس عزیزی با نام آثار و برکات صلوات را در لینک فوق به طور کامل آمده است. بخصوص احادیث زیر :
:. تعداد صلوات از زبان رسول خدا .: رسول الله (ص) فرمود: « هر کس صد مرتبه بر محمد و آل محمد صلوات بفرستد، خداوند صد حاجت او را بر آورده ميکند». و در جاي ديگر مي فرمايد: « هر کس يک درود بر من بفرستد، خدا ده درود بر او ميفرستد و ده گناه از او ريخته و ده درجه براي او بالا بردهميشود ».
:. جهت نجات از آتش جهنم .: در كتاب ثواب الاعمال از حضرت صادق عليه السلام روايت شده كه به صباح بن سيابه فرمودند: ميل دارى به تو تعليم نمايم چيزى را كه روى تو را از گرمى آتش جهنم نگه دارد. عرض كرد: بلى فرمودند: بعد از نماز صبح صد مرتبه بگو: "اللهم صل على محمد و آل محمد" كه حق تعالى نگه مى دارد روى تو را از گرمى جهنم .
:. اثر هزار صلوات در روز جمعه .: رسول خدا - صلى الله عليه و آله - فرمود: هركس هزار بار در روز جمعه برمن صلوات فرستد خطاياى هشتاد ساله اش آمرزيده شود.
:. سنت صلوات در جمعه .: امام صادق - عليه السلام - فرمود: صلوات و درود بر محمد - صلى الله عليه و آله - و آل محمدهزار بار در روز جمعه و يك صدبار در غير جمعه سنت است و هركه صدبار بر محمد - صلى الله عليه و آله - و آل محمد صلوات فرستد، و صدبار استغفار كند و صدبار سوره مباركه قل هو الله بخواند، البته خدايش مى آمرزد.
:. ماءموران ثبت صلوات .: از امام جعفر صادق - عليه السلام - روايت است كه : در آخر روز پنج شنبه و شب جمعه ، جمعى از ملايكه ، از آسمان فرود مى آيند، كه با ايشان ، قلم ها از طلا و لوحها از نقره هست ؛ و در آخر روز پنج شنبه و شب جمعه و روز جمعه تا وقت غروب شمس ، چيزى به جز صلوات بر پيغمبر و آل آن حضرت - عليه السلام - را نمى نويسند.
پیشنهاد میشود ذکر زیر بعنوان دعای فرج روزهای معمولی یکصد بار و روز جمعه هزار بار گفته شود :
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 2- زمان ذکر در لینک مقابل مقاله ای درباره زمان استجابت دعا آمده است که خلاصه ای از آن بدین شرح است : http://arvaah.org/forum/index.php/topic,739.msg2161.html#msg2161 چهار وقت روز: امام صادق علیه السلام ميفرمايند: دعا در چهار وقت به اجابت ميرسد: قبل از اذان صبح، بعد از طلوع فجر، بعدازظهر و بعد از مغرب. دعا در هر يك از اين چهار وقت در امر خاصي تأثير بيشتري دارد. چنانكه امام صادق علیه السلام ميفرمايند:بعد از طلوع فجر تا طلوع خورشيد مخصوص تقسيم رزق و روزي است. روز جمعه: حضرت علي علیه السلام ميفرمايند: روز جمعه بر درگاه خدا تضرّع و بسيار دعا كنيد و از خداوند طلب بخشش و رحمت كنيد. خداوند در اين روز دعاي هر مؤمني را اجابت ميكند. و امام صادق علیه السلام و يا امام باقرعلیه السلام ميفرمايند: گاهي بنده ی مؤمن از خداوند حاجتي طلب ميكند و خداوند برآوردن حاجت او را تا روز جمعه به تأخيري مياندازد.
3- مدت ذکر : مقاله ای در لینک مقابل آورده ایم که خلاصه آن به شرح زیر میباشد: http://arvaah.org/forum/index.php/topic,742.0.html
امام باقر(ع) فرمود محبوبترين اعمال نزد خداي عز وجل آن است که انسان بر آن مداومت نمايد هر چند اندک و ناچيز باشد (نقطه هاي آغاز در اخلاق عملي، ص 41).
از علي(ع) نقل شده است که فرمود: عمل اندکي که پيوسته باشد بهتر است از بسياري که تو را خسته و وامانده کند. به قول شاعر: «رهرو آن است که آهسته و پيوسته رود» و نيز در روايت ديگري فرمود: فرزندم (حسن(ع« در زندگي و عبادت ميانه رو باش، بر تو باد به انجام کاري که بتواني آن را ادامه دهي (نقطه هاي آغاز در اخلاق عملي، ص 41).
امام صادق(ع) در این زمینه فرمود: هنگامی که انسان کاری را آغاز می کند باید تا یک سال آن را ادامه دهد، سپس اگر خواست به کار دیگری بپردازد. دلیل آن درک شب قدر و وصول به تقدیر الهی است (اصول کافی، ج 2، ص 83)
مداومت و پشتكار در عمل مشكلتر از انجام اصل عمل است و آنچه مهم است، مداومت است و گرنه گاهى انسان بطور اتفاقى عمل نيكى انجام مى دهد، مثلا شب دچار بى خوابى شده مى گويد بگذار نماز شب بخوانيم يا تلاوت قرآن كنيم اگر به همين مقدار بسنده كند به جائى نمى رسد بايد در عمل نيك پشتكار بخرج داد و اين ارزشمند است كه مولى على "ع" فرمودند: 'افضل العمل ادومه و ان قل'، "با فضيلت ترين عمل، عملى است كه مداوم باشد گر چه كم باشد". [ ميزان الحكمه، جلد 7، صفحه 19. ]
گاهى انسان كارى را با شوق و گرمى شروع مى كند ولى پس از مدتى از آن سرد مى شود، در تعليم و تعلم ما بسيار ديديم و فهميديم كه استعداد زياد انسان را به جائى نمى رساند، آنچه مى رساند مداومت بر عمل است، حتى آنها كه استعداد خوب دارند با پشتكار در عمل به جائى مى رسند نه فقط با استعداد!
مداومت بر عمل، گرچه در ابتدا سخت است ولى بسيار در تصميم گيريهاى زندگى موثر است، زيرا خود پشتكار و مداومت رياضتى براى نفس است و او را در حوادث دهر و كشاكش آن ورزيده مى كند، مداومت كن بر عمل گرچه كم باشد، عمل زياد بى محتوى كه موجب خستگى و ملالت شود انسان را به جائى جز سرخوردگى از عمل نمى كشاند، از روايات استفاده مى شود "قليل تدوم عليه خير من كثير مملول منه" [ ترغيب، جلد 4، صفحه 130- ميزان الحكمه، جلد 7، صفحه 18. ] عمل كم مداوم، بهتر از عمل زيادى است كه موجب ملالت و خستگى و افسردگى شود.
از عائشه و ام سلمه پرسيده شد چه عملى محبوبتر نزد رسول الله بود گفتند 'ما ديم عليه و ان قل' عملى كه مداومت بر او شده گرچه كم باشد. [ ترغيب، جلد 4، صفحه 130- ميزان الحكمه، جلد 7 صفحه 7. ]
از امام صادق "ع" نقل شده كه امام سجاد "ع" بسيار مى فرمودند: 'انى لاحب ان اداوم على العمل و ان قل'، من دوست دارم مداومت بر عمل كنم گر چه كم باشد. [ كافى، جلد 2، صفحه 82- ميزان الحكمه، جلد 7، صفحه 16. ]
امام صادق "ع" از پدرشان نيز نقل مى كند كه مى فرمود: 'دوست دارم مداومت بر عمل را وقتى نفس من عادت دهد مرا، و اگر چيزى از اعمال شب از من فوت شود، روز قضا كرده و اگر روز فوت شود، شب قضا مى كنم و محبوبترين اعمال نزد خداوند عملى است كه مداومت بر آن شود.' [ مستدرك، جلد 1 صفحه 15.- ميزان، جلد 7، صفحه 16. ] در بعضى روايات هم تاكيد شده كه اگر عملى را شروع كرديد يك سال مداومت بر آن كنيد، زيرا در هر سال يك شب قدر است، مداومت كنيد تا آن شب را درك كنيد. [ كافى، جلد 2، صفحه 82- ميزان الحكمه، جلد 7، صفحه 17. ] در روايت ديگر مى فرمايد: هر پنجشنبه و اول هر ماه اعمال انسان عرضه مى شود و اعمال يك سال در نيمه شعبان عرضه مى شود. [ سفينه البحار، جلد 2، صفحه 279، در بحث عمل "مداومت بر عمل". ]
برخی از منابع : http://www.hawzah.net/hawzah/Magazines/MagArt.aspx?MagazineNumberID=%204318&id=30807http://noorportal.net/951/1674/1703/14789.aspxhttp://doavm.persiangig.com/d/6.htmlhttp://arvaah.org/forum/index.php/topic,739.0.html
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: 24 فروردين 1388,ساعت 03:20:19 توسط HellGuard »
|
خارج شده است
|
اللهم ادخل علی اهل القبورالسرور(خدایا تو بر اهل قبورشادی عطا کن)،اللهم اغن کل فقیر(خدایافقیران راغنی فرما)،اللهم اشبع کل جائع(خدایا گرسنگان را سیر فرما) اللهم اکس کل عریان(خدایا لخت ها را لباس عطا فرما)اللهم اقض دین کل مدین(خدایا بدهی بدهکاران را ادا فرما)،اللهم فرج عن کل مکروب(خدایادر کار تمامی گرفتاران گشایش عطا فرما) اللهم رد کل غریب(خدایا تمامی غریب ها را به وطن شان بازگردان)اللهم فک کل اسیر(خدایا تمامی اسیران را آزاد فرما)،اللهم اصلح کل فاسد من امور المسلمین(خدایاتمامی افرادی که در امور مسلمانان فساد میکنند را اصلاح بفرما) اللهم اشف کل مریض(خدایا تمامی مریض ها را شفا عنایت فرما)اللهم سد فقرنا بغناک(خدایابا غنای خودت برای فقر ما سدی بکش)اللهم غیر سوء حالنا بحسن حالک(خدایا حال بد ما را به حال خوب خودت تغییر بده) الهم اقض عنا الدین و اغننا من الفقر(خدایابدهکاری ما را پرداخت کن و مارا از فقر بی نیاز فرما)انک علی کل شی قدیر (هماناتو بر همه چیزتوانا و قادر هستی)لینک دعا
|
|
|
روح آسمان
روح گریان آسمان
Administrator
Newbie

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #4 : 24 فروردين 1388,ساعت 03:32:27 » |
|
نماز امام زمان (عج ) در شب جمعه در كتاب پنجم ثاقب نقل كرده از ناحيه مقدسه امام زمان عليه السلام كه هر كس را به سوى حق تعالى حاجتى باشد پس بايد كه بعد از نصف شب جمعه غسل كند و دو ركعت نماز گذارد. در ركعت اول بخواند سوره حمد را و چون به اياك نعبد و اياك نستعين برسد صد مرتبه با كمك تسبيح آن را تكرار كند و بعد از آن كه صد مرتبه تمام شد بقيه سوره حمد را بخواند و بعد سوره قل هو اللّه احد را يك مرتبه بخواند و به ركوع رفته و هفت مرتبه بگويد: سبحان ربى العظيم و بحمده و بعد به سجده رفته و هفت مرتبه سبحان ربى الاعلى و بحمده را در هر سجده گفته مى شود و ركعت دوم را نيز مانند ركعت اول بجا مى آورد و بعد از تمام شدن نماز اين دعا را بخواند پس به درستى كه حق تعالى البته حاجت او را بر مى آورد. و دعا اين است : اللهم ان اطعتك فالمحمده لك و ان عصيتك فالحجه لك منك الروح و منك الفرج سبحان من انعم و شكر سبحان من قدر و غفر اللهم ان كنت عصيتك فانى قد اطعتك فى احب الاشياء اليك و هو الايمان بك لم اتخذلك ولدا و لم ادع لك شريكا منا منك به على لا منا منى به عليك و قد عصيتك يا الهى على غير وجه المكابره و لا الخروج عن من عبوديتك و لا الجحود لربوبيتك و لكن اطعت هواى و ازلنى الشيطان فلك الحجه على و البيان فان تعذبنى فبذنوبى غير ظالم لى و ان تغفرلى و ترحمنى فانك جواد كريم (و بعد از آن تا نفس او وفا كند) يا كريم يا كريم (را مكرر بگويد و بعد از آن بگويد) يا امنا من كل شى ء و كل شى ء منك خائف حذر اسئلك بآمنك من كلشى ء و خوف كل شى ء منك ان تصلى على محمد و ال محمد و ان تعطينى امانا لنفسى و اهلى و ولدى و سائر ما انعمت به على حتى لا اخاف و لا احذر من شى ء ابدا انك على كلشى ء قدير و حسبنا اللّه و نعم الوكيل يا كافى ابرهيم نمرود و يا كافى موسى فرعون اسئلك ان تصلى على محمد و ال محمد و ان تكفينى شر فلان به فلان (به جاى فلان پسر فلان شخصى را كه از ضرر او مى ترسد و نام پدر او را بگويد و از حق تعالى طلب كند كه ضرر او را رفع نمايد و كفايت كند.منبع : کتاب گنجینه های معنوی نوشته رضا جاهد http://www.ghadeer.org/SOCIAL/ganjene_m/ganj0009.htm
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
روح آسمان
روح گریان آسمان
Administrator
Newbie

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #5 : 24 فروردين 1388,ساعت 03:33:30 » |
|
:. ختم صلوات .: مدت سيزده روز هر روز يكهزار مرتبه در وقت معين با تسبيح تربت بهتر است هر روز به روح يكى از چهارده معصوم صلوات بفرستد اول به روح پيغمبر اكرم صلى اللّه عليه و آله ، دوم فاطمه زهرا سلام اللّه عليها، سوم على عليه السلام تا روز سيزدهم بر امام حسن عسكرى عليه السلام و بعد رو به قبله تسبيح را آويزان نموده و هر وقت حاجتش برآورده شد هزار مرتبه صلوات به روح مقدس امام زمان مى فرستد و قدرت خدا را مشاهده كند.
منبع : کتاب گنجینه های معنوی نوشته رضا جاهد http://www.ghadeer.org/SOCIAL/ganjene_m/ganj0009.htm
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
روح آسمان
روح گریان آسمان
Administrator
Newbie

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #6 : 24 فروردين 1388,ساعت 03:34:34 » |
|
:. صلواتى كه از اسرار مى باشد .: اين صلوات از اسرار مى باشد كه اگر براى آخرت بخواند معنويات به دست مى آورد و مشهور است اگر براى دنيا بخواند گنج پيدا خواهد كرد. ده مرتبه صبح ، ده مرتبه عصر، نزديك مغرب و عشا بخواند و براى ختم 99 مرتبه لازم است . اللهم صل على سيدنا و حبيبنا و شفيعنا محمد حاء الرحمه و ميمى الملك و دال الدوام اسيد الكامل الفاتح الخاتم كلما ذكرك و ذكره الذاكرون و كلما سهى و غفل عن ذكرك و ذكره الغافلون صلواه دائمه بدوامك باقيه ببقائك لامنتهى لها دون ذلك و على اله و اصحابه كذلك انك على كل شى ء قدير و بالاجابه جدير.
منبع : کتاب گنجینه های معنوی نوشته رضا جاهد http://www.ghadeer.org/SOCIAL/ganjene_m/ganj0009.htm
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
بنده ي روسياه
Newbie
سلام و درود از سوی خداوند: 6
آفلاین
تعداد ارسال: 37
تشكر
-اهدا شده: 16
-دريافت شده: 19
|
 |
« پاسخ #7 : 24 فروردين 1388,ساعت 07:27:38 » |
|
786
با سلام
از دوستان عزيز جناب Hellguard و roz گرامي تشكر ميكنم .
همانطور كه عزيزان فرمودند هدف اصلي تمركز بر روي نيروهاي مثبت ميباشد و استفاده بهينه از عمر كوتاه باقي مانده در جهت خير دنيا و آخرت .
طرح هاي كوتاه مدت و بلند مدت زيبايي را مي توان تدارك ديد . ولي به خاطر اينكه برنامه ها هدف مند و منظم صورت پذيرند . تصميم نهايي را به عهده ي جناب Hellguard مي سپاريم
بنابراين منتظر نظرات ديگر دوستان و تصميمات جناب Hellguard مي مانيم .
با سپاسي مجدد
اللهم عجل لوليك الفرج
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: 24 فروردين 1388,ساعت 10:46:51 توسط بنده ي روسياه »
|
خارج شده است
|
اللهم عجل لوليك الفرج
|
|
|
روح آسمان
روح گریان آسمان
Administrator
Newbie

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #8 : 24 فروردين 1388,ساعت 07:45:06 » |
|
با سلام
ترجیح میدهم تصمیم گیرنده نباشم
ولی بعد از بررسی احادیث و روایات مختلف برنامه ای که برای خودم انتخاب کردم یکصد صلوات بعد از نماز صبح است و بعد از نماز صبح جمعه هزار صلوات بنا به فرموده امام صادق به امید خدا از امروز صبح شروع کردم تا مدت یک سال
اگر تصمیم دیگری گرفته شود سعی میکنم آن را نیز انجام دهم.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
roz
Approved
Newbie

سلام و درود از سوی خداوند: 13
آفلاین
تعداد ارسال: 133 Awards: تلاشگر قهرمان سایت
تشكر
-اهدا شده: 21
-دريافت شده: 30
|
 |
« پاسخ #9 : 24 فروردين 1388,ساعت 23:18:19 » |
|
برابن عازب گويد : بر امير المومنين (ع) وارد شدم و ان جناب را به خدا سوگند دادم كه مرا به اعظم اسمايي كه خداوند رحمن جبرييل را به ارسال ان مخصوص داشت ، و وي رسول خدا (ص) را و ان حضرت شما را ، مخصوص گردان . فرمود : اگر سوال تو نمي بود من اراده داشتم كه ان را تا لحدم پوشيده بدارم . هرگاه خواهي خدا را به اسم اعظم وي بخواني ، شش ايه ي اول سوره ي حديد (( بعد از بسم الله الرحمن الرحيم تا و هو عليم بذات الصدور )) و اخر سوره حشر از (( هوالله الذي لا اله الا هو تا اخر سوره )) را بخوان و پس از ان بگو اي كسي كه چناني ، با من چنين كن ( يعني حاجت خود را بخواه ) كه سوگند به خداوند اگر بر شقي بخواني سعيد مي گردد. برا گفت : قسم به خدا من ان را براي دنيا نمي خوانم . امام (ع) فرمود : همين صواب است ، رسول الله (ص) مرا هم اين چنين وصيت فرمود جز اين كه مرا ، امر كرد كه خدا را بدان در كار هاي بزرگ و دشوار روز گار بخوانم . و بدان كه هيچ حاجتي براي انسان شريف تر و عزيز تر از قرب الي الله نيت كه لقاالله است .
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
روح آسمان
روح گریان آسمان
Administrator
Newbie

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #10 : 25 فروردين 1388,ساعت 00:35:38 » |
|
سُوۡرَةُ الحَدید
بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ
سَبَّحَ لِلَّهِ مَا فِى ٱلسَّمَـٰوَٲتِ وَٱلۡأَرۡضِۖ وَهُوَ ٱلۡعَزِيزُ ٱلۡحَكِيمُ (١) لَهُ ۥ مُلۡكُ ٱلسَّمَـٰوَٲتِ وَٱلۡأَرۡضِۖ يُحۡىِۦ وَيُمِيتُۖ وَهُوَ عَلَىٰ كُلِّ شَىۡءٍ۬ قَدِيرٌ (٢) هُوَ ٱلۡأَوَّلُ وَٱلۡأَخِرُ وَٱلظَّـٰهِرُ وَٱلۡبَاطِنُۖ وَهُوَ بِكُلِّ شَىۡءٍ عَلِيمٌ (٣) هُوَ ٱلَّذِى خَلَقَ ٱلسَّمَـٰوَٲتِ وَٱلۡأَرۡضَ فِى سِتَّةِ أَيَّامٍ۬ ثُمَّ ٱسۡتَوَىٰ عَلَى ٱلۡعَرۡشِۚ يَعۡلَمُ مَا يَلِجُ فِى ٱلۡأَرۡضِ وَمَا يَخۡرُجُ مِنۡہَا وَمَا يَنزِلُ مِنَ ٱلسَّمَآءِ وَمَا يَعۡرُجُ فِيہَاۖ وَهُوَ مَعَكُمۡ أَيۡنَ مَا كُنتُمۡۚ وَٱللَّهُ بِمَا تَعۡمَلُونَ بَصِيرٌ۬ (٤) لَّهُ ۥ مُلۡكُ ٱلسَّمَـٰوَٲتِ وَٱلۡأَرۡضِۚ وَإِلَى ٱللَّهِ تُرۡجَعُ ٱلۡأُمُورُ (٥) يُولِجُ ٱلَّيۡلَ فِى ٱلنَّہَارِ وَيُولِجُ ٱلنَّہَارَ فِى ٱلَّيۡلِۚ وَهُوَ عَلِيمُۢ بِذَاتِ ٱلصُّدُورِ (٦)
سُوۡرَةُ الحَشر
هُوَ ٱللَّهُ ٱلَّذِى لَآ إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَۖ عَـٰلِمُ ٱلۡغَيۡبِ وَٱلشَّهَـٰدَةِۖ هُوَ ٱلرَّحۡمَـٰنُ ٱلرَّحِيمُ (٢٢) هُوَ ٱللَّهُ ٱلَّذِى لَآ إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ ٱلۡمَلِكُ ٱلۡقُدُّوسُ ٱلسَّلَـٰمُ ٱلۡمُؤۡمِنُ ٱلۡمُهَيۡمِنُ ٱلۡعَزِيزُ ٱلۡجَبَّارُ ٱلۡمُتَڪَبِّرُۚ سُبۡحَـٰنَ ٱللَّهِ عَمَّا يُشۡرِڪُونَ (٢٣) هُوَ ٱللَّهُ ٱلۡخَـٰلِقُ ٱلۡبَارِئُ ٱلۡمُصَوِّرُۖ لَهُ ٱلۡأَسۡمَآءُ ٱلۡحُسۡنَىٰۚ يُسَبِّحُ لَهُ ۥ مَا فِى ٱلسَّمَـٰوَٲتِ وَٱلۡأَرۡضِۖ وَهُوَ ٱلۡعَزِيزُ ٱلۡحَكِيمُ (٢٤)
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|