شبکه تحقیقاتی ارواح متعالی مرکز تحقیقات متافیزیک اسلامی آمریکا Arvaah Forums of USA Islamic Metaphysics Research Center
اخبار: این سایت متعلق به انستیتو بین المللی مطالعات پیشرفته آمریکا بوده و کلیه حقوق برای انستیتو محفوظ میباشد.

*
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید. 18 شهريور 1389,ساعت 17:47:33

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

صفحه: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 15   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: سوالات و تجربیات اعضاء در برونفکنی و روش آنها  (دفعات بازدید: 3014 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
روح آسمان
روح گریان آسمان
Administrator
Newbie

سلام و درود از سوی خداوند: 186
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 2632

تشكر
-اهدا شده: 112
-دريافت شده: 184

WWW آدرس ايميل
« پاسخ #135 : 05 مهر 1388,ساعت 01:52:24 »

از این جهت حق با شماست
خارج شده است

اللهم ادخل علی اهل القبورالسرور(خدایا تو بر اهل قبورشادی عطا کن)،اللهم اغن کل فقیر(خدایافقیران راغنی فرما)،اللهم اشبع کل جائع(خدایا گرسنگان را سیر فرما)
اللهم اکس کل عریان(خدایا لخت ها را لباس عطا فرما)اللهم اقض دین کل مدین(خدایا بدهی بدهکاران را ادا فرما)،اللهم فرج عن کل مکروب(خدایادر کار تمامی گرفتاران گشایش عطا فرما)
اللهم رد کل غریب(خدایا تمامی غریب ها را به وطن شان بازگردان)اللهم فک کل اسیر(خدایا تمامی اسیران را آزاد فرما)،اللهم اصلح کل فاسد من امور المسلمین(خدایاتمامی افرادی که در امور مسلمانان فساد میکنند را اصلاح بفرما)
اللهم اشف کل مریض(خدایا تمامی مریض ها را شفا عنایت فرما)اللهم سد فقرنا بغناک(خدایابا غنای خودت برای فقر ما سدی بکش)اللهم غیر سوء حالنا بحسن حالک(خدایا حال بد ما را به حال خوب خودت تغییر بده)
الهم اقض عنا الدین و اغننا من الفقر(خدایابدهکاری ما را پرداخت کن و مارا از فقر بی نیاز فرما)انک علی کل شی قدیر (هماناتو بر همه چیزتوانا و قادر هستی)لینک دعا
nightson
Newbie
*

سلام و درود از سوی خداوند: 0
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 0

آدرس ايميل
« پاسخ #136 : 05 مهر 1388,ساعت 17:53:21 »

با سلام rose
پاسخ هایی که میدهید واقعا قابل تامل میباشد. rose
اگر کسی در جهان علی باشد و اینرا هم بداند چگونه میتواند کارمای گذشته اش را پاک کند . آیا باید به جهان ذهنی برود و ریشه آنرا پاک کند و یا همانجا در جهان علی میشود اینکار را کرد .
چون من شنیده ام که دست کاری در کارهای جهان علی عواقب بدی میتواند داشته باشد و کارها به هم بریزد. اگر اینگونه است آیا جهان ذهنی میتواند راه حل مناسبی برای این کار باشد؟
ممنون میشم اگه پاسخ بشنوم. rose rose
خارج شده است

تو همانی که می اندیشی
روح آسمان
روح گریان آسمان
Administrator
Newbie

آفلاین آفلاین

تشكر

WWW آدرس ايميل
« پاسخ #137 : 05 مهر 1388,ساعت 18:14:55 »

سلام

طبق چیزهائی که یاد گرفته ام دستگاریها هر چقدر از جهانهای پائینتر باشند مشکل بد تر میشود
ولی هر چقدر از سطح بالائی در جهانهای بالاتر انجام شوند میتوانند بسیار عالی تر باشند.
خداوند متعال پاسخ به سوال شما را در قران فرموده است :

در سوره فرقان آیه شصت و نه و هفتاد میفرماید :

يُضَاعَفْ لَهُ الْعَذَابُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَيَخْلُدْ فِيهِ مُهَانًا «69» إِلَّا مَن تَابَ وَآمَنَ وَعَمِلَ عَمَلًا صَالِحًا فَأُوْلَئِكَ يُبَدِّلُ اللَّهُ سَيِّئَاتِهِمْ حَسَنَاتٍ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَّحِيمًا «70»

« 68» روز قيامت عذابش دو چندان شود ، و در آن با خوارى و سرشكستگى جاودانه ماند . « 69» مگر آنان كه توبه كنند و ايمان آورند و كار شايسته انجام دهند ، كه خدا بدى هايشان را به خوبى ها تبديل مي  كند ; و خدا بسيار آمرزنده و مهربان است . « 70»

صحنه قیامت و نامه اعمال و حساب و کتاب آن طوری که شاهدان میگویند در جهان علی قرار گرفته است.
این جهان که تمامی جهانهای فیزیکی و اثیری و جهانهای موازی درون آنها را در بر دارد مرکزی به نام کتابخانه آکاشیک دارد که با کمی تغییرات
مسلمانان به آن قیامت میگویند.

افرادی را میشناسم که تحت شرایطی خاص وارد این جهان شده و وارد زندگی های دیگری میشوند.
اگر مسائلی را که آنها نقل میکنند را درست فرض کنیم در این جهان تناسخ و زندگی های مجدد و به قول مسلمانان رجعت
کاملا امری عادی می باشد.

و افراد میتوانند جهت اعمال تغییرات در کارما هایشان وارد زندگی های مختلف شوند و در نهایت مسیر کارمایشان را تغییر داده خلاص وشند.
که البته طبق فرموده خداوند متعال به این راحتی نیست بلکه باید فردی که میخواهد کارمایش را تسویه نماید
ابتدا باید توبه نماید، سپس در زندگی فعلی یا با وارد شدن به زندگی های متعدد کارمایش را که در طول زمان و در عصر ها و دوره های مختلف تاریخی
پراکنده شده جمع نماید و در نهایت در کنار کارماهایش اعمال نیکی انجام دهد تا بعد از آن کارماهایش به اعمال صالح تبدیل شوند.

البته این نظر را نمیدانم تا چه حد درست است ولی وقتی فرد از کارمای بد خود پشیمان میشود و اعمال صالح انجام میدهد
ظاهرا قانونی در جهان علی که توسط خداوند وضع شده است
روند جریان کارما را به گونه ای سامان دهی مینماید که کارما یا کار اشتباه یا گناه و یا هر چیزی که نامش را بنامیم
ظاهر و باطنی زیبا یا در برخی موارد دارای نتیجه ای زیبا میشود و در نتیجه کارها تسویه میگردد.

در کتابهای اکنکار ناحیه ای بصورت یک غار در جهانهای علی توصیف شده است که در انجا کارماهای انسان سوزانده میشوند
اما استاد درون فقط کارماهای افراد خاصی را میسوزاند نه همه افراد را !
برخی معتقدند استاد درون یا استاد راهنما یا همان امام زمان مسئولیت اعمال انسان را به عهده میگیرد و کارمای فرد به امام زمان منتقل میشود
و فرد آزاد گشته میتواند به جهانهای بالاتر برود که البته چنین امری نشان از اوج از خود گذشتگی امام زمان و یا استاد درون دارد و همچنین
مسلم است که چنین کاری برای هر فردی انجام نمیشود بلکه افرادی که ارتباط معنوی و عشق خالص با امام زمان یا استاد درون دارند
شامل این لطف بزرگ میشوند.

شیعه ها این اعتقاد مکتب اکنکار را بعنوان شفاعت تعریف میکنند ولی وهابی ها منکر چنین امری میشوند.
ولی در هر حال هر فرد باید تحقیق کند و خود  این حقیقت را برای خود به اثبات برساند که چنین چیزی هست یا نیست.

پس سه راه شد :
1- راه زندگی های متعدد که باید از درون جهان علی وارد آنها شویم و پشیمانی از کارماهای گذشته و اعمال صالح و جبران کارماهای منفی

2- رفتن به جهانهای بالاتر و تغییر روند مستقیما با کمک گرفتن از خداوند متعال

3-  داشتن عشق عمیق به استاد درون یا استاد راهنما یا امام زمان یا بزرگان عرفان و معنویت مانند پیامبر اسلام یا امام علی یا مسیح
یا شهداء و غیره و شفاعت کردن آنها جهت تسویه کارما

شاید هر سه اینها در عمل یکی باشند ولی چون کمی پیچیده هستند بیشتر از این نمیتوانم برایتان شرح دهم.
امید وارم یک روزی شرح بهتری برای مکانیزم این عمل پیدا کنم.

همچنین میتوانید مقاله کار با آتش درون نوشته انسان در وبلاگ نور در لینک زیر را برای از بین بردن کارماهای منفی مطالعه نمائید :

http://arvaah.org/forum/index.php/topic,985.0.html
« آخرين ويرايش: 05 مهر 1388,ساعت 18:24:55 توسط روح آسمان » خارج شده است

اللهم ادخل علی اهل القبورالسرور(خدایا تو بر اهل قبورشادی عطا کن)،اللهم اغن کل فقیر(خدایافقیران راغنی فرما)،اللهم اشبع کل جائع(خدایا گرسنگان را سیر فرما)
اللهم اکس کل عریان(خدایا لخت ها را لباس عطا فرما)اللهم اقض دین کل مدین(خدایا بدهی بدهکاران را ادا فرما)،اللهم فرج عن کل مکروب(خدایادر کار تمامی گرفتاران گشایش عطا فرما)
اللهم رد کل غریب(خدایا تمامی غریب ها را به وطن شان بازگردان)اللهم فک کل اسیر(خدایا تمامی اسیران را آزاد فرما)،اللهم اصلح کل فاسد من امور المسلمین(خدایاتمامی افرادی که در امور مسلمانان فساد میکنند را اصلاح بفرما)
اللهم اشف کل مریض(خدایا تمامی مریض ها را شفا عنایت فرما)اللهم سد فقرنا بغناک(خدایابا غنای خودت برای فقر ما سدی بکش)اللهم غیر سوء حالنا بحسن حالک(خدایا حال بد ما را به حال خوب خودت تغییر بده)
الهم اقض عنا الدین و اغننا من الفقر(خدایابدهکاری ما را پرداخت کن و مارا از فقر بی نیاز فرما)انک علی کل شی قدیر (هماناتو بر همه چیزتوانا و قادر هستی)لینک دعا
روح آسمان
روح گریان آسمان
Administrator
Newbie

آفلاین آفلاین

تشكر

WWW آدرس ايميل
« پاسخ #138 : 11 دي 1388,ساعت 12:56:56 »

سوالات تجربه خروج از بدن  

http://www.arvah.net/index.php?topic=19213.0

تاپیک فوق چند روز پیش در سایت ارواح حمید توسط چند نفر ایجاد شده بود.
یک نفر به نام قطره باران به این سایت آمد و توی این تاپیک شروع به سوال کردن در باره تجربه خاص خودش نمود!
از بین اون همه کاربر با تجربه سایت ارواح یک نفر پیدا نشد درباره تجربه این فرد درست راهنمائی کند و درست پاسخ بدهد!
چون در این زمینه تجربه داشتم شروع به راهنمای فرد مورد نظر کردم. ولی یکی دو روز پیش که تمامی نوشته هایم پاک شد
آن فرد نتوانست ادامه پاسخ های مرا بخواند و البته پاسخهای اولیه ام نیز پاک شدند!
و از آنجا که در طول مدت بحث به این نتیجه رسیدم که هیچ کس در آن سایت تجربه خارج از بدن را نداشته است
و این نکته کاملا از پاسخها مشخص بود بنابر این اینجا این تاپیک را ایجاد و در باره آن بحث میکنیم.

با سلام من ایجا رو کاملا اتفاقی پیدا کردم اما حدودا یک سال هست که به دنبال همچین افرادی می گردم که من رو راهنمایی کنند.
همونطور که گفتم یک سال است که متوجه شدم دارای قدرتی هستم که اسمش رو نمی دونم باید فرافکنی گذاشت یا تجربه خروج از بدن. اما من این تجربه رو از زمان بچگی که نمی دونم اولین بارش کی بوده داشتم. وقتی بچه بودم هرز گاهی سراغم میومد و فکر می کردم مساله عادی است. منظورم از بچگی تقریا 6 یا 7 یا همین حدوداست. وقتی بزرگتر شدم حس می کردم حالتی است که خدا با اون روز قیامت رو توصیف میکنه که تمام اتفاقات دوباره از جلوی چشمان ما می گذره و من حس می کردم در اون شرایط قرار گرفتم اگرچه که خیلی سریع به حالت عادی بر میگردم .
 و اما الان هر وقت که بخوام میتونم به اون حالت برسم هر تعداد بار که بخوام اما خیلی کوتاه. تنها در صورتی طولانی تر میشه که چند بار پشت سر هم انجامش بدم که در این صورن گسستگی بین دفعات باز هم ملموس است. نمی دونم متوجه حالت من شدید یا نه. وقتی در اون حالت قرار می گیرم یک لحظه نمی فهمم دوروبرم چه خبره بعد به خودم نگاه می کنم در حالی تو خودمم یعنی از کابدم جدا نیستم ولی انگار جدام. وقتی خودم و می بینم اول می گم این کیه اون کیه اینجا کجاست و به محض اینکه این سووالات در ذهنم نقش می بنده همه چیز یادم میاد و دوباره در محیط قرار می گیرم. به من بگید باید چی کار کنم و اصلا قضییه در مورد من چه جوریه. مرسی

با تشکر از شما باید بگم که به محض اینکه اراده می کنم اتفاق میفته ولی اینکه از چه زاویه ای به خودم نگاه می کنم راستش نمی دونم. فقط حس جدایی رو می فهمم ولی اینکه با جسمم چه فاصله ای دارم رو نمی دونم. شاید از بالا ولی مطمئن نیستم . در اون لحظه سرم احساس سنگینی خفیف ولی کاملا محسوسی رو می کنه و چشام بیش از حد معمول گشاد می شه. سرم رو به راحتی نمی تونم حرکت بدم.  چشام می بینه هر چیزی رو که دورو برم هست اما درکش نمی کنه . می تونم راه برم ولی مثلا اگه وسط خیابون باشم شاید یه ماشین بهم بزنه. و اما شنوایی تقریبا چیزی نمی شنوم. اما همونطور که گفتم خیلی کوتاهه شاید چند ثانیه مثلا  4 یا 5 ثانیه برای هر دفعه. واقعا در مورد زمانش مطمئن نیستم ولی فکر می کنم در همین حدود باشه. البته خب نسبت به تمرکزم زمانش متغیره.  ولی اگه کسی مستقیما با من در حال حرف زدن باشه متوجه تغییر حالت من میشه . اینکه چشام باز تر از حد معموله یا اینکه به جایی خیره شدم.
در اون لحظه حس می کنم در دنیای دیگه ای هستم. و دارم این دنیا رو نگاه می کنم. منظورتون رو از حالت ارتعاش نمی فهمم و با هیچ موجود ماورایی هم برخورد نداشتم. امیدوارم جوابم به شما کمکی کرده باشه. ممنونم  

روح آسمان با خواندن مطالب قبلی شما پی به این تشابه برده بودم خوشحالم که این مساله از دید شما هم تایید شد. از توضیحات جامع شما و همینطور در اختیار گذاشتن نتایج تحقیقاتون ممنونم. سوالات زیادی برطرف شد اما سوالات دیگری در ذهنم نقش بست. قبل از اینکه سراغ آنها بروم سوال مهمتری ذهن من رو به خود مشغول کرده بر این اساس که چرا انسانهایی مثل ما به دنبال ماورا هستیم؟ من هیچ وقت دنبالش نبودم از بچگی این مساله در من وجود داشته که خود همین برایم مساله است چرا که یک کودک چیزی به اسم تمرکز نمی دونه چیه . اما الان خیلی گسترش این حالت و شدت تمرکز و رسیدن به مراتب بالاتر برایم جذاب است. اما علت آن را نمی دانم. در یک کلام بگویم که آیا ماورا با طریقت رابطه ای دارد؟ اگر دارد آیا وسیله ایست که ما را به خدا و حقیقت نزدیک کند یا خیر. تنها جهت تفنن و نوعی بازیگوشی به شمار می اید؟ اگر این طور است آیا در آن دنیا از ما بازخواست نمی کنند که چیزی را که به عنوان ماورا قرار دادند شاید می بایست ماورایی باقی می مانده است. و اگر اینطور نیست آیا به امثال من و شما امتیازاتی می دهند؟(چه اینجا و چه آنجا) فرق من و شما با یک مرتاز هندی چیست؟  

تجربه ای که در بالا کاربر قطره باران اشاره نموده اند
تجربه ای از نوع خارج شدن از بدن هست
و تفاوت زیادی با برون فکنی دارد
اکثر افرادی که توهم برون فکنی داشته اند و یا مستقیما برون فکنی کرده اند
و مقدمات و زمینه های آن را ایجاد نکرده اند نمیتوانند درباره این تجربه حرفی بزنند
در اصل هنگامی که این تجربه را کسب میکنید شما در طول زندگی روزانه به درجه خاصی از آگاهی رسیده اید.

Lucid Dream
رویای شفاف یا آگاهی در خواب حالت ابتدائی برای برون فکنی است که در درون خواب اتفاق می افتد
در این حالت جسم ما خوابیده و ذهن ما محیط رویا را خلق میکند و روح ما به تماشای محیط خلق شده رویا متوسط ذهن مشغول میشود.
و تسلط و اشراف زیادی به محیط خواب دارد و میداند که جسم خواب است و ذهن در حال رویاسازی است.
در این حالت روح و آگاهی ما در حال سکون است و فقط تماشا میکند و امکان حرکت در داخل محیط خواب را ندارد و این ذهن و محیط خواب هستند که
حرکت دارند ولی آگاهی که خواب را درک میکند ساکن در خواب ایستاده است و تصویر سازی های ذهن را تماشا میکند.
در خیلی از موارد فرد خواب بیننده متوجه ساکن بودن روح و آگاهی اش نمیشود و حرکت ذهن در درون خواب را حرکت روح و آگاهی میپندارد.

Out Of body Experience
تجربه خروج از بدن در بیداری ، حالت ابتدائی برای برون فکنی است که در هنگام بیداری و در طول روز اتفاق می افتد.
در این حالت جسم ما بیدار است و ذهن ما میخوابد و روح ما به تماشای محیط زندگی روزانه و دنیوی مشغول میشود. جسم را کاملا میبیند
و تسلط و اشراف زیادی به محیط زندگی دارد و گاملا آگاه است.
در این حالت روح و آکاهی ما در حال سکون قرار گرفته و فقط تماشا میکند و امکان حرکت در داخل محیط زندگی را ندارد. و این جسم است که حرکت میکند. مثل
اینکه در فیلمی دوربین و زاویه آن حرکت میکند ولی تماشاگر ساکت نشسته و حرکت دوربین را تماشا میکند.
در اکثر موارد زاویه دید در این حالت بیش از زاویه دیدی است که چشمان فیزیکی میتوانند ببینند.

Astral Projection
برون فکنی کالبد اثیری هنگامی اتفاق می افتد که آگاهی ما
وارد کالبدی از جنس اثیری میشود و با آن کالبد به گشت و گذار در جهان اثیری میپردازد.
در اینجا نیز روح ساکن است گرچه شاید فرد تصور بکند که حرکت کالبد اثیری همان حرکت روح و آگاهی است ولی همانند بالا در مثال حرکت دوربین
این کالبد است که همانند دوربین حرکت میکند و روح و آگاهی بعنوان تماشاگر ساکن و ثابت است.

باز هم به این بحث ادامه خواهیم داد!

« آخرين ويرايش: 11 دي 1388,ساعت 13:03:35 توسط روح آسمان » خارج شده است

avanada
Newbie
*

سلام و درود از سوی خداوند: 9
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 23

تشكر
-دريافت شده: 1

« پاسخ #139 : 12 دي 1388,ساعت 16:18:42 »

دوست عزیز

خیلی ممنون از اطلاعات خوبتان

بنده در این بحث حضور داشتم و در واقع خودم هم گیج شده بودم در رابطه با اینکه بالاخره برون فکنی با تجربه خروج از کالبد چه تفاوتی دارد به زیبایی توصیف کردید . خیلی ممنونم
خارج شده است
رومینا
Newbie
*

سلام و درود از سوی خداوند: 2
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 8

تشكر

« پاسخ #140 : 15 دي 1388,ساعت 12:26:36 »

فرمولی دیگر برای برون فکنی :

1- باید کمی خسته باشید

2- سعی کنید بخوابید (ولی در هنگام خوابیدن آگاهی خود را حفظ کنید)

3- ورود به یک خواب معمولی

4- بختک و یا بی حسی احتمالی: در این حالت شما ممکن است رنگها و یا شکلهای غیر عادی ببینید صداهای عجیبی بشنوید
ولی در مورد اکثریت در این حالت نمیتوانید بر علیه این حالت کاری انجام دهید و کنترل بدن و بخشی از ذهنتان از دست شما خارج شده است!
این حالت تا حدی میتواند ناخوشایند باشد.

5- برون فکنی : در این مرحله شما فکر میکنید که بیدار شده اید ولی زاویه دید شما به نوع دیگری است!
صداها قابل تصور نیستند!

منبع : سایت اسرار ناگفته
http://www.unexplained-mysteries.com/forum/index.php?showtopic=60199&view=findpost&p=3199285

سلام برادر گرامی
ممنون میشم اگه  کمی بیشتر دراین مورد توضیح بدید
بعد منظورتون رو  از دو جمله زیر متوجه نشدم
 "ولی در هنگام خوابیدن آگاهی خود را حفظ کنید "
و" در این مرحله شما فکر میکنید که بیدارشده ایدولی زاویه دید شما به نوع دیگری است!"
خوب من شبیه به این حالات رو داشتم اما  اون روزها هرگز  به فکر برون فکنی نبودم
در پناه حق
خارج شده است
روح آسمان
روح گریان آسمان
Administrator
Newbie

آفلاین آفلاین

تشكر

WWW آدرس ايميل
« پاسخ #141 : 15 دي 1388,ساعت 13:01:28 »

سلام برادر گرامی ممنون میشم اگه  کمی بیشتر دراین مورد توضیح بدید
بعد منظورتون رو  از دو جمله زیر متوجه نشدم  "ولی در هنگام خوابیدن آگاهی خود را حفظ کنید "
و" در این مرحله شما فکر میکنید که بیدارشده ایدولی زاویه دید شما به نوع دیگری است!"
خوب من شبیه به این حالات رو داشتم اما  اون روزها هرگز  به فکر برون فکنی نبودم در پناه حق

سلام
دو نوع برون فکنی داریم
1- برون فکنی آگاهانه
2- برون فکنی ناآگاهانه

در برون فکنی آگاهانه شما آگاه هستید و میدانید که میخواهید برون فکنی کنید
ولی در برون فکنی نا آگاهانه شما نمیدانید که در حال برون فکنی هستید
و علم کافی درباره اتفاقی که می افتد ندارید.

هنگام بیداری انسان آگاه است
خودش ر امیشناسد و محیط اطرافش را میداند
و میداند خواب است یا بیدار
این را میگویند آگاه بودن

ولی هنگامی که میخوابیم آگاهی مان را از خودمان و محیط مان از دست میدهیم
این که گفته میشود آگاهی تان را حفظ کنید یعنی که به مغزتان اجازه ندهید که وارد خواب شده و آگاهی و بیداری اش را از دست بدهد.

اینکه زاویه شما به نوع دیگری است
با کلمات قابل گفتن نیست
باید به آن مرحله برسید و آن حالت را تجربه کنید
برای خیلی چیزهای عالم معنا توصیفی نمیتوان پیدا کرد
فقط نشانه های آن حالتها را میتوان گفت نه درباره خود آنها !
یک خواهشی که دارم این است که سوالات خودتان را در این تاپیک مطرح کنید تا در حد توان پاسخ بدهیم.
چون تاپیکها به دو بخش تقسیم شده است
بخش تکنیکها
و بخش طرح سوالات
که طرح سوالات در تاپیک تکنیکها باعث سر درگمی افرادی که میخواهند درباره تکنیکها مطالعه کنند میشود.

همچنین پیشنهاد میکنم این دو تاپیک یعنی تکنیکها و طرح سوالات را از اول بخوانید تا کاملا زمینه ذهنی
در شما برای اشنائی با تکنیکها ایجاد شود و سپس بعد از مطالعه شاید بسیاری از سوالات را پاسخ آن را پیدا کنید.

موفق باشید.
خارج شده است

رومینا
Newbie
*

سلام و درود از سوی خداوند: 2
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 8

تشكر

« پاسخ #142 : 16 دي 1388,ساعت 07:29:29 »

یک خواهشی که دارم این است که سوالات خودتان را در این تاپیک مطرح کنید تا در حد توان پاسخ بدهیم.
چون تاپیکها به دو بخش تقسیم شده است
بخش تکنیکها
و بخش طرح سوالات
که طرح سوالات در تاپیک تکنیکها باعث سر درگمی افرادی که میخواهند درباره تکنیکها مطالعه کنند میشود.

همچنین پیشنهاد میکنم این دو تاپیک یعنی تکنیکها و طرح سوالات را از اول بخوانید تا کاملا زمینه ذهنی
در شما برای اشنائی با تکنیکها ایجاد شود و سپس بعد از مطالعه شاید بسیاری از سوالات را پاسخ آن را پیدا کنید.

موفق باشید.

سلام
از اینکه توضیح دادید متشکر
وسعی میکنم رو این مسئله دقت کنم
در پناه حق
خارج شده است
روح آسمان
روح گریان آسمان
Administrator
Newbie

آفلاین آفلاین

تشكر

WWW آدرس ايميل
« پاسخ #143 : 16 بهمن 1388,ساعت 11:12:03 »

تا حالا به همچین موردی برخوردید که واقعا دلتون نخواد هیچ عبادتی رو انجام بدید
واقعیتش چند وقته تمام ذکرها وختم هایی رو که گرفته بودم دونه دونه بینش فاصله افتاد ومجبور شدم همه رو رها کنم
واولیش نخوندن زیارت عاشورا بود ! خیلی دوست دارم بدونم اگه همچین تجربه ای داشتید چه کردید ؟؟

سلام
این حالت برای همه ادمها وجود دارد
در اصطلاح تزکیه نفس به آن قبض و بسط میگویند
وقتی انسان به حالت بسظ هست دوست دارد همه عبادتها را انجام دهد
و وقتی به حالت قبض هست دوست دارد هیچ عبادتی نکند
این حالت به دلیل سرکش بودن و طغیان نفس انسان است
که عادت به بی نظمی و هرج و مرج دارد
باید در این اوقات نفس خودتان را به نظم عادت بدهید.
سختی آن را تحمل کنید تا به مرور نفس عادت کند که مطیع شود.
هنگامی که نفس دوست ندارد کاری انجام بدهد
باید سختی عبادت را به او چشانید.
و وقتی هم که دوست دارد عبادت زیاد بکند نباید زیاده روی کرد
و باید در همه حال میانه روی کرد.

نوشته: کاربرlink=action=profile;u=220 date=1265353979
چند شب پیش واقعا خسته بودم با این وجود سعی کردم حرکتی نداشته باشم ولی ذهنم بیدار باشه
وتو فکر برون فکنی بودم پاهام اول سنگین شدو بعد بیحس
تمام بدنم سنگین بود وسرم یه حالتی شد مثل وقتی ادم سرش گیج میره وسنگینه
چیزی ندیدم واتفاقی هم برام نیفتاد
یاد یه موضوعی افتادم وسریع به حالت عادیم برگشتم
میدونید خودم رو دارم این طرف واون طرف میزنم که لا اقل یه بار هم شده برون فکنی رو تجربه کنم
مطمئنم که میتونم ولی هنوز راهش رو پیدا نکردم
اون موضوعی رو که یادش افتادم این بود که گاهی وقتی روح از بدن خارج میشه
یه جن  تو کالبد شخص میره این درسته ؟؟ البته میدونم که تمام کارها دست خداست  

سلام
بهتره این سوالها را در جمع بپرسید
و به غیر از من بقیه دوستان نیز بتوانند نظر بدهند
چون نظر من قطعی نیست و متکی به تجربه خودم هست.

در مورد اون تجربه
کلا احساسهای سنگینی
نشان از رسیدن به آستانه برون فکنی هستند.
در استانه برون فکنی احساسهای مختلفی امنند احساس سر گیجه
احساس چرخش
احساس سنگینی و غیره همگی نشانه رسیدن به استانه برون فکنی هستند
که باید ان حالت را حفظ کرد تا به نتیجه رسید
شما استعداد برای این تجربه را دارید
و فقط باید مداومت و جدیت و برنامه ریزی داشته باشید
تا بتوانید به برون فکنی برسید.

در مورد تسخیر شدن توسط جن هم چنین چیزی امکان ندارد
و اگر بر فرض چنین چیزی باشد کافی است آیه الکرسی بخوانید و به اطراف خود
بالا پائین و چپ و راست و جلو و عقب خودتان بدمید
که در این حالت اصطلاحا حصار و حفاظ متافیزیکی با انرژی ایه الکرسی ایجاد شده و شما را حفاظت خواهد کرد.
هر چقدر توجه و تمرکز و درک و شناخت شما از ایه الکرسی بیشتر باشد به همان اندازه انرژی ایه الکرسی و حصار
ایجاد شده نیز قویتر خواهد بود.
و بدن شما و سایر چیزهائی که بخواهید تحت حفاظت فرشته نگهبان ایه الکرسی خواهد بود.

همه چیز بسته به نیت انسان دارد.
موفق باشید.
« آخرين ويرايش: 16 بهمن 1388,ساعت 11:14:51 توسط روح آسمان » خارج شده است

روح آسمان
روح گریان آسمان
Administrator
Newbie

آفلاین آفلاین

تشكر

WWW آدرس ايميل
« پاسخ #144 : 18 بهمن 1388,ساعت 20:52:36 »

در واقع شاید بهتر باشد که بپرسید آیا انرژی را به طرف بالا حرکت می دهم یا نه ؟ ارتعاشات در زمان برون فکنی ایجاد می شوند و امکان دارد در حالت عادی موجود نباشند حداقل نه به صورتی واضح  . این درک کاملا صحیح است که بدن ما همواره در حال ارتعاش است اما اگر منطقی به موضوع نگاه کنیم مسلما همیشه در ارتعاشات مختص به برون فکنی قرار ندارد وگرنه ما نمی توانستیم در کالبد فیزیکی مان استقرار یابیم . هر چند شاید بتوان ارتعاشات مخصوص برون فکنی را با تجسم آنها ایجاد کرد اما راه های دیگری نیز وجود دارد . انرژی به صورت خود به خود اگر به سمت بالا حرکت کند دارای ارتعاش یا طول موج بیشتری می شود . به همین دلیل بنده تنها از حرکت انرژی به سمت بالا استفاده می کنم . بعد مرحله ای پیش می آید که ارتعاش شروع می شود و در آن زمان می توانید سوار بر آن ارتعاش شوید و توسط آن خود را بیرون بکشید ارتعاشات دقیقا مانند امواج دریا می مانند یک برون فکن باید مانند یک موج سوار عمل کند و بداند که کی زمان سوار شدن بر موج است .
تصور کنید که انرژی از ستون فقراتتان بالا می آید و همزمان پاها و دستهایتان رها می شوند . فراموش نکنید انرژی که بالا می آید انرژی مازادی است که یا از طریق کندالینی ایجاد شده یا از هستی کسب می کنید هرگز از انرژی درونی اصلی خود برای برون فکنی استفاده نکنید سعی کنید از انرژی مازاد استفاده کنید تا نیروی کافی برای برون فکنی را کسب کنید . راههای مختلفی برای کسب انرژی وجود دارد . از جمله : روشهای تنفسی ، تمرکز ، روزه ذهنی ، پاکسازی ، ساختن گوی انرژی ، گفتن جملات تاکیدی مثبت ، کارما یوگا ، یوگای تانتریک ، استفاده از مانترا ، بکار گیری قوانین الهی در زندگی و اینکه بدانید چگونه انرژی ذخیره شده را هدر ندهید .اگر متولد روزی از ماه ( به میلادی ) هستید که جمع عدد هایش به سه می رسد یافتن تعادل کمک بزرگی به شما خواهد کرد روزی مثل 12 ماه یا 21 ماه یا ...

نوشته شده توسط کاربر آوا ندا در سایت ارواح
خارج شده است

amir64
Newbie
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 14

تشكر

« پاسخ #145 : 05 ارديبهشت 1389,ساعت 22:04:46 »

سلام. من در طول 1 هفته اخیر 3 بار خواب دیدم که برونفکنی کردم. یعنی قبل از خواب به این فکر میکردم که میخواهم برونفکنی کنم. بعد موقعی که کم کم داشت خوابم می برد به هیچ چیز فکر نمی کردم . ناگهان بیدار میشدم و بلند می شدم و فکر میکردم که برونفکنی کرده ام و بسیار خوشحال بودم و شروع به گشت و گذار می کردم ولی بعضی از چیزها سر جایش نبود یا بعضی جاها تغییر کرده بود یا اصلا جایی که از آنجا بیدار می شدم  با جایی که خوابیده بودم فاصله داشت یا مثلا برادرم را در خانه ای دیگر میدیدم در حالی که او در آن موقع در خانه خودمان بود. بعد از مدتی دوباره به سمت بدنم می رفتم و با اراده خودم از خواب بیدار می شدم. فکر می کنید که اصلا من برونفکنی کرده ام یا خواب دیده ام.
خارج شده است
f.saiidi
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
Global Moderator
Newbie

سلام و درود از سوی خداوند: 10
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 69

تشكر
-اهدا شده: 4
-دريافت شده: 15

آدرس ايميل
« پاسخ #146 : 06 ارديبهشت 1389,ساعت 15:55:04 »

امیر دوست عزیز
امیدوارم توهم برون فکنی نداشته باشید و مراحل انجام برون فکنی رو واقعا طی کنید.
خارج شده است

یا علی
در پناه حق
روح آسمان
روح گریان آسمان
Administrator
Newbie

آفلاین آفلاین

تشكر

WWW آدرس ايميل
« پاسخ #147 : 08 ارديبهشت 1389,ساعت 19:49:44 »

روشهائی برای تست و تشخیص توهم برون فکنی (خلق تجربه برون فکنی در دنیای خواب)  با برون فکنی واقعی وجود دارد
که به مرور سعی میکنیم انها را گرد اوری کنیم.

خارج شده است

amir64
Newbie
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 14

تشكر

« پاسخ #148 : 11 ارديبهشت 1389,ساعت 20:16:24 »

آيا انسان موقع برونفکني از در و ديوار رد مي شود؟ اگر اينطور هست با اين حساب بايد در داخل زمين هم فرو رود
آيا انسان در برونفکني  مي تواند باعث حرکت اشيا شود؟
انسان در برونفکني محيط را چه جوري مي بيند؟
لحظه اي که بدنمان خواب ميرود ولي آگاه هستيم چه جوري متوجه شويم که بدنمان خواب رفته و مي توانيم بلند شويم؟
خارج شده است
saeed_218
Newbie
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 7

تشكر

آدرس ايميل
« پاسخ #149 : 01 خرداد 1389,ساعت 12:55:59 »

با سلام . من یه سوال دارم و اون اینکه اگر کسی بتونه برون فکنی کنه میتونه از کسی که هیچ خبری ازش نداره اطلاعات کسب کنه . مثلا من
دنبال یکی از دوستان قدیمیم هستم که نمیدونم الان کجاست و چکار میکنه آیا میتونم توسط برون فکنی برم پیشش ؟
خارج شده است
صفحه: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 15   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :