شبکه تحقیقاتی ارواح متعالی مرکز تحقیقات متافیزیک اسلامی آمریکا Arvaah Forums of USA Islamic Metaphysics Research Center
اخبار: این سایت متعلق به انستیتو بین المللی مطالعات پیشرفته آمریکا بوده و کلیه حقوق برای انستیتو محفوظ میباشد.

*
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید. 18 شهريور 1389,ساعت 18:16:12

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: دوست من و تو خدا  (دفعات بازدید: 227 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
روح آسمان
روح گریان آسمان
Administrator
Newbie

سلام و درود از سوی خداوند: 186
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 2632

تشكر
-اهدا شده: 112
-دريافت شده: 184

WWW آدرس ايميل
« : 07 اسفند 1387,ساعت 09:40:36 »

ازطرف بهترين دوست شما   ،، خدا ،،

سوره بقره آيه 152  الی 154

انگاه كه دوست داري همواره كسي به يادت باشد به يادمن باش كه من همواره به ياد توام .
از اینکه تو نفس میکشی و قد میکشی و میخندی و میخوری و میخوابی
من نیگاهت میکنم مثل عاشق ها و بهت افتخار میکنم
من هر چی بهت میدم فقط ازت میخوام غر نزنی و
گله نکنی دارم تلاشم رو میکنم تا یکی یکی بهت
هر چی میخوای بدم
پس یه کم صبر کن بذار همه نیازهاتو
یکی یکی جور کنم بهت بدم
اگه همه لقمه هائی که تو میخوای بخوری بذارم توی دهنت
تو خفه میشی و میمیری و من نمیخوام از پر خوری بمیری
صبر کن یکی یکی ....

وقتی تو تمام روز رو به دنبال کسب و کارت دوندگی میکنی
و از من کمک نمیگیری
و اصلا منو به یاد نمیاری
در حالی که لحظه لحظه تلاشت کنارت ایستادم و نیگات میکنم
من خیلی دلم برات تنگ میشه
اگه میتونی روزی پنج دفه باهام حرف بزن
من کمکت میکنم کارهات راه بیافته

اونی که این تیکه ها رو بفهمه و
به خاطر من خودشو بکشه
نمرده شما فکر میکنید که مرده
من خودم اونو نازشو میکشم
و بهش نمایندگی انحصاری میدم

« آخرين ويرايش: 07 اسفند 1387,ساعت 11:46:00 توسط HellGuard » خارج شده است

اللهم ادخل علی اهل القبورالسرور(خدایا تو بر اهل قبورشادی عطا کن)،اللهم اغن کل فقیر(خدایافقیران راغنی فرما)،اللهم اشبع کل جائع(خدایا گرسنگان را سیر فرما)
اللهم اکس کل عریان(خدایا لخت ها را لباس عطا فرما)اللهم اقض دین کل مدین(خدایا بدهی بدهکاران را ادا فرما)،اللهم فرج عن کل مکروب(خدایادر کار تمامی گرفتاران گشایش عطا فرما)
اللهم رد کل غریب(خدایا تمامی غریب ها را به وطن شان بازگردان)اللهم فک کل اسیر(خدایا تمامی اسیران را آزاد فرما)،اللهم اصلح کل فاسد من امور المسلمین(خدایاتمامی افرادی که در امور مسلمانان فساد میکنند را اصلاح بفرما)
اللهم اشف کل مریض(خدایا تمامی مریض ها را شفا عنایت فرما)اللهم سد فقرنا بغناک(خدایابا غنای خودت برای فقر ما سدی بکش)اللهم غیر سوء حالنا بحسن حالک(خدایا حال بد ما را به حال خوب خودت تغییر بده)
الهم اقض عنا الدین و اغننا من الفقر(خدایابدهکاری ما را پرداخت کن و مارا از فقر بی نیاز فرما)انک علی کل شی قدیر (هماناتو بر همه چیزتوانا و قادر هستی)لینک دعا
روح آسمان
روح گریان آسمان
Administrator
Newbie

آفلاین آفلاین

تشكر

WWW آدرس ايميل
« پاسخ #1 : 22 اسفند 1387,ساعت 17:17:25 »

این مطلب رو تو یکی از سایتا دیدم وخیلی لذت بردم حیفم اومد شما رو هم تو این لذت شریک نکنم

گفتگو با خدا

گفتم: چقدر احساس تنهایی می‌کنم
گفتی: فانی قریب
     .:: من که نزدیکم (بقره/۱۸۶) ::.

گفتم: تو همیشه نزدیکی؛ من دورم... کاش می‌شد بهت نزدیک شم
گفتی: و اذکر ربک فی نفسک تضرعا و خیفة و دون الجهر من القول بالغدو و الأصال
     .:: هر صبح و عصر، پروردگارت رو پیش خودت، با خوف و تضرع، و با صدای آهسته یاد کن (اعراف/۲۰۵) ::.

گفتم: این هم توفیق می‌خواهد!
گفتی: ألا تحبون ان یغفرالله لکم
     .:: دوست ندارید خدا ببخشدتون؟! (نور/۲۲) ::.

گفتم: معلومه که دوست دارم منو ببخشی
گفتی: و استغفروا ربکم ثم توبوا الیه
     .:: پس از خدا بخواید ببخشدتون و بعد توبه کنید (هود/۹۰) ::.

گفتم: با این همه گناه... آخه چیکار می‌تونم بکنم؟     
گفتی: الم یعلموا ان الله هو یقبل التوبة عن عباده
     .:: مگه نمی‌دونید خداست که توبه رو از بنده‌هاش قبول می‌کنه؟! (توبه/۱۰۴) ::.

گفتم: دیگه روی توبه ندارم
گفتی: الله العزیز العلیم غافر الذنب و قابل التوب
     .:: (ولی) خدا عزیزه و دانا، او آمرزنده‌ی گناه هست و پذیرنده‌ی توبه (غافر/۲-۳) ::.

گفتم: با این همه گناه، برای کدوم گناهم توبه کنم؟
گفتی: ان الله یغفر الذنوب جمیعا
     .:: خدا همه‌ی گناه‌ها رو می‌بخشه (زمر/۵۳) ::.

گفتم: یعنی بازم بیام؟ بازم منو می‌بخشی؟
گفتی: و من یغفر الذنوب الا الله
     .:: به جز خدا کیه که گناهان رو ببخشه؟ (آل عمران/۱۳۵) ::.

گفتم: نمی‌دونم چرا همیشه در مقابل این کلامت کم میارم! آتیشم می‌زنه؛ ذوبم می‌کنه؛ عاشق می‌شم!  ...  توبه می‌کنم
گفتی: ان الله یحب التوابین و یحب المتطهرین
     .:: خدا هم توبه‌کننده‌ها و هم اونایی که پاک هستند رو دوست داره (بقره/۲۲۲) ::.

ناخواسته گفتم: الهی و ربی من لی غیرک
گفتی: الیس الله بکاف عبده
     .:: خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶) ::.

گفتم: در برابر این همه مهربونیت چیکار می‌تونم بکنم؟
گفتی:

یا ایها الذین آمنوا اذکروا الله ذکرا کثیرا و سبحوه بکرة و اصیلا هو الذی یصلی علیکم و ملائکته لیخرجکم من الظلمت الی النور و کان بالمؤمنین رحیما.:: ای مؤمنین! خدا رو زیاد یاد کنید و صبح و شب تسبیحش کنید. او کسی هست که خودش و فرشته‌هاش بر شما درود و رحمت می‌فرستن تا شما رو از تاریکی‌ها به سوی روشنایی بیرون بیارن. خدا نسبت به مؤمنین مهربونه (احزاب/۴۱-۴۳) ::.

با خودم گفتم: خدا... خالق هستی... با فرشته‌هاش... به ما درود بفرستن تا آدم بشیم؟! ... ... 

بعدش فکر کردم  : به نظرم انسان از شدت شوق باید شب و روز زار بزنه از این همه محبت ...

منبع: http://zebelstan.persianblog.ir/1387/6
خارج شده است

اللهم ادخل علی اهل القبورالسرور(خدایا تو بر اهل قبورشادی عطا کن)،اللهم اغن کل فقیر(خدایافقیران راغنی فرما)،اللهم اشبع کل جائع(خدایا گرسنگان را سیر فرما)
اللهم اکس کل عریان(خدایا لخت ها را لباس عطا فرما)اللهم اقض دین کل مدین(خدایا بدهی بدهکاران را ادا فرما)،اللهم فرج عن کل مکروب(خدایادر کار تمامی گرفتاران گشایش عطا فرما)
اللهم رد کل غریب(خدایا تمامی غریب ها را به وطن شان بازگردان)اللهم فک کل اسیر(خدایا تمامی اسیران را آزاد فرما)،اللهم اصلح کل فاسد من امور المسلمین(خدایاتمامی افرادی که در امور مسلمانان فساد میکنند را اصلاح بفرما)
اللهم اشف کل مریض(خدایا تمامی مریض ها را شفا عنایت فرما)اللهم سد فقرنا بغناک(خدایابا غنای خودت برای فقر ما سدی بکش)اللهم غیر سوء حالنا بحسن حالک(خدایا حال بد ما را به حال خوب خودت تغییر بده)
الهم اقض عنا الدین و اغننا من الفقر(خدایابدهکاری ما را پرداخت کن و مارا از فقر بی نیاز فرما)انک علی کل شی قدیر (هماناتو بر همه چیزتوانا و قادر هستی)لینک دعا
روح آسمان
روح گریان آسمان
Administrator
Newbie

آفلاین آفلاین

تشكر

WWW آدرس ايميل
« پاسخ #2 : 28 اسفند 1387,ساعت 05:49:58 »

نجوای خدا با بنده خود

مرغ باغ ملکوتم، نیم از عالم خاک
دو سه روزی قفسی ساخته اند از بدنم
ای خوش آنروز که پرواز کنم تا بر دوست
به هوای سر کویش، پر و بالی بزنم

آنگاه که تنها شدی و در جست و جوی یک تکیه گاه مطمئن هستی، بر من توکل نما. (نمل/79)
آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی شوی، به من امیدوار باش. (زمر/53)
آنگاه که سر مست زندگانی دنیا و مغرور به آن شوی، به یاد قیامت باش. (فاطر/ 5)
آنگاه که در پی تعالی و کمال هستی، نیتت را پاک و الهی کن.
(فاطر29-30)
آنگاه که دوست داری به آرزوهایت برسی، به درگاهم دعا کن تا اجابت نمایم. (غافر/60)
آنگاه که دوست داری کسی همواره به یادت باشد،
به یاد من باش که من همواره به یاد تو هستم. (بقره/152)
آنگاه که دوست داری با من هم سخن شوی، نماز را به یاد من بخوان. (طه/14)
آنگاه که روحت تشنه نیایش و راز و نیاز است، آهسته مرا بخوان. (اعراف/55)
آنگاه که شیطان همواره در پی وسوسه توست، به من پناه ببر. (مومنون/97)
آنگاه که لغزش ها روحت را آزرده ساخت، در توبه به روی تو باز است. (قصص/67)

منبع: http://www.menk-iraj.com/najva.htm
خارج شده است

روح آسمان
روح گریان آسمان
Administrator
Newbie

آفلاین آفلاین

تشكر

WWW آدرس ايميل
« پاسخ #3 : 28 اسفند 1387,ساعت 05:53:56 »

خداوند در کلام ملاصدرا

ملاصدرا می گوید :

خداوند بی نهایت است و لامکان و لا زمان
               اما به قدر فهم تو کوچک می شود
                           و به قدر نیاز تو فرود می آید
                              و به قدر آرزوی تو گسترده می شود
                                و به قدر ایمان تو کارگشا می شود
یتیمان را پدر می شود و مادر
محتاجان برادری را برادر می شود
عقیمان را طفل می شود
ناامیدان را امید می شود
گمگشتگان را راه می شود
در تاریکی ماندگان را نور می شود
رزمندگان را شمشیر می شود
پیران را عصا می شود
محتاجان به عشق را عشق می شود
خداوند همه چیز می شود همه کس را...
به شرط اعتقاد
   به شرط پاکی دل
      به شرط طهارت روح
        به شرط پرهیز از معامله با ابلیس
بشویید قلب هایتان را از هر احساس ناروا
   و مغزهایتان را از هر اندیشه خلاف
     و زبان هایتان را از هر گفتار ناپاک
       و دست هایتان را از هر آلودگی در بازار
          و بپرهیزید از ناجوانمردی ها، ناراستی ها، نامردمی ها ...
چنین کنید تا ببینید چگونه
بر سفره شما با کاسه ای خوراک و تکه ای نان می نشیند
در دکان شما کفه های ترازویتان را میزان می کند
و در کوچه های خلوت شب با شما آواز می خواند

مگر از زندگی چه می خواهید که در خدایی خدا یافت نمی شود؟؟؟

منبع : http://www.menk-iraj.com/molasadra.htm
خارج شده است

روح آسمان
روح گریان آسمان
Administrator
Newbie

آفلاین آفلاین

تشكر

WWW آدرس ايميل
« پاسخ #4 : 08 تير 1388,ساعت 23:13:00 »

خداوند همواره صدای بندگانش را می شنود . البته تنها بندگانش را . پس پیش از هر چیز بندگی خدا را بپذیر . شاید بگویی من بنده ی خدایم . سوالی می پرسم تا اول یقین کنی تنها بنده ی خدا هستی . بگو آیا جز نام خدا بر زبان می رانی ؟ آیا زمانی که از خدا خواسته ای داری تنها نام او را صدا میزنی ؟ یا این که با گمان بر این که نیاز به واسطه ای هست نام دیگری می خوانی؟ اگر چنین کنی که مشرکی ! و خدا به صدایت گوش که نمی کند روی هم بگرداند . اما اگر تنها نام خدا باشد و بس ، بدان که همین که خدا را صدا بزنی او در مقابل توست و تو می توانی خدا را مهمان دلت کنی برای همیشه . راه دریافت آن این گونه است : در زمان طلوع خورشید و هنگامی که خورشید میان آسمان است و هنگام غروب خورشید ، بر دو زانو بنشین دستانت رو به خدا بگیر و چشمانت ببند که اگر در فضای باز باشی نیک تر .و بدان این تنها زمانیست که خدا به بندگانش نگاه می کند به گونه ای که او تنها بنده ی اوست پس این زمان را فراموش مکن . آن گاه با زبان خودت با خدا سخن بگوی از آن چه که طلب داری . از خواستن ها بگو نه از نداشتن ها و گلایه ها . که خدا سخن گلایه ها را دوست نمی دارد . در همین حال احساس می کنی که بدنت مور مور می شود و لرزشی در بدن احساس می کنی . این ورود خدا به قلب توست و بدان که خدا نشانه های بسیاری برای بندگانش دارد تا ببینی. یاخدا  یا خدا  یاخدا

توسط بهارنارنج در http://www.arvah.net/index.php?topic=16917.msg70691#msg70691
خارج شده است

روح آسمان
روح گریان آسمان
Administrator
Newbie

آفلاین آفلاین

تشكر

WWW آدرس ايميل
« پاسخ #5 : 16 شهريور 1388,ساعت 21:57:53 »

الو ... الو... سلام
کسی اونجا نیست ؟؟؟؟؟
مگه اونجا خونه ی خدا نیست؟
پس چرا کسی جواب نمیده؟
یهو یه صدای مهربون! ..مثل اینکه صدای یه فرشتس .بله با کی کار داری کوچولو؟
خدا هست؟ باهاش قرار داشتم.. قول داده امشب جوابمو بده.
بگو من میشنوم .کودک متعجب پرسید: مگه تو خدایی ؟من با خدا کار دارم ...
هر چی میخوای به من بگو قول میدم به خدا بگم .
صدای بغض آلودش آهسته گفت یعنی خدام منو دوست نداره؟؟؟؟
فرشته ساکت بود .بعد از مکثی نه چندان طولانی:نه خدا خیلی دوستت داره.مگه کسی میتونه تو رو دوست نداشته باشه؟
بلور اشکی که در چشمانش حلقه زده بود با فشار بغض شکست وبر روی گونه اش غلطید وباهمان بغض گفت :اصلا اگه نگی خدا
باهام حرف بزنه گریه میکنما...
بعد از چند لحظه هیاهوی سکوت ؛
بگو زیبا بگو .هر آنچه را که بر دل کوچکت سنگینی میکند بگو..دیگر بغض امانش را بریده بود بلند بلند گریه کرد وگفت:خدا جون خدای مهربون،خدای قشنگم میخواستم بهت بگم تو رو خدا نذار بزرگ شم تو رو خدا...چرا ؟این مخالف تقدیره .چرا دوست نداری بزرگ بشی؟آخه خدا من خیلی تو رو دوست دارم قد مامانم ،ده تا دوستت دارم .اگه بزرگ شم نکنه مثل بقیه فراموشت کنم؟
نکنه یادم بره که یه روزی بهت زنگ زدم ؟نکنه یادم بره هر شب باهات قرار داشتم؟مثل بقیه که بزرگ شدن و حرف منو نمی فهمن.
مثل بقیه که بزرگن و فکر میکنن من الکی میگم با تو دوستم .مگه ما باهم دوست نیستیم؟پس چرا کسی حرفمو باور نمیکنه ؟خدا چرا بزرگا حرفاشون سخت سخته؟مگه اینطوری نمی شه باهات حرف زد...
خدا پس از تمام شدن گریه های کودک:آدم ،محبوب ترین مخلوق من.. چه زود خاطراتش رو به ازای بزرگ شدن فراموش میکنه...کاش همه مثل تو به جای خواسته های عجیب من رو از خودم طلب میکردند تا تمام دنیا در دستشان جا میگرفت.
کاش همه مثل تو مرا برای خودم ونه برای خودخواهی شان میخواستند .دنیا برای تو کوچک است ...
بیا تا برای همیشه کوچک بمانی وهرگز بزرگ نشوی...
کودک کنار گوشی تلفن،درحالی که لبخندبرلب داشت در آغوش خدا به خواب فرو رفت
این فقط داستان و بازی با کلمات است به خودمان بیاییم
http://zaraghani.blogfa.com/post-104.aspx
خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :